Blog

Længe ventet funktion fra Instagram

Så er der godt nyt til alle SoMe managere og andre Insta’er.

Det er endelig blevet muligt at skifte mellem flere konti via Instagram hvor man indtil nu har skulle logge ind/ud.

Det er for det meste altid en stor forbedring af en virksomheds billede udaftil at få en ny hjemmeside og jeg anbefaler klart at man med jævne mellemrum skifter dele eller hele hjemmesiden ud.

Jeg vil forsøge at gøre dette indlæg så kort og præcist som overhovedet muligt da det kan være forvirrende, hvorfor det er så vigtigt at være opmærksom på korrekte redirects, når man skifter hjemmeside.

CMS-systemet WordPress er verdens mest populære af sin slags. Ud af verdens 1 million mest populære hjemmesider, drives over 17 % af WordPress, på grund af systemets fleksibilitet og brugervenlighed.

Bagsiden af medaljen er, at systemets popularitet gør det til et oplagt mål for hackere. Når først en hacker har fundet et sikkerhedshul i WordPress, kan viden om sikkerhedhullet sælges til andre hackere for flere tusinde kroner, fordi WordPress bruges af så mange brugere, verden over. Heldigvis kan du selv gøre meget for, at sikre din WordPress-hjemmeside mod angreb.

Joomlas popularitet er med til at gøre systemet til et mål for hackere, ligesom det er tilfældet for alle andre populære CMS-systemer.

Det er vigtigt, at du holder din Joomla-side opdateret, så du undgår ubehagelige besøg fra hackere. Opdateringerne giver også en række nye funktioner til din Joomla-side – eksempelvis bliver din sides administrationsmodul væsentligt forbedret i de nyere udgaver af Joomla, og du får bedre mulighed for at styre indholdet på din side.

At opdatere Joomla er altså en fordel på flere fronter. Opdateringerne giver flere og bedre funktioner end de tidligere udgaver af Joomla, og gør samtidig din side mere sikker.